Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، «حامد مانی‌فر» با تبریک روز مهندس به همه مهندسان به‌ویژه پذیرفته‌شدگان آزمون ۱۴۰۰ در همه رشته - صلاحیت‌ها، بر ارتقای ایمنی ساختمان‌ها با رعایت کامل مقررات ملی و کنترل ساختمان تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه در چند وقت اخیر آزمون مهندسان، کاردان‌ها و معماران تجربی در همه رشته‌های موضوع قانون برگزار و نتایج آن به اطلاع کلیه شرکت‌کنندگان رسید، گفت: در این آزمون نیز همانند تمامی آزمون‌ها، تعداد قابل توجهی از داوطلبان با تلاش و ممارست توانستند امتیاز لازم را برای ارایه خدمات مهندسی کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مانی‌فر گفت: این گروه از مهندسان افراد برگزیده جامعه مهندسی هستند که موفق به اخذ صلاحیت حرفه‌ای شده‌اند و امیدواریم در انجام وظایف حرفه‌ای آتی خود نیز موفق باشند و بتوانند با به کار بستن اصول اخلاق مهندسی، سرآمدی خود را بیش از پیش به اثبات برسانند و به جامعه خدمت‌رسانی کنند.

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: به‌طور قطع ارتقای ایمنی ساختمان‌های کشور یکی از مهمترین وظایف مهندسان به شمار می‌رود و پذیرفته‌شدگان باید در عمل به این وظیفه، متعهد باشند.

وی یادآور شد: مقررات ملی ساختمان مجموعه‌ای از اصول و قواعد فنی است که به منظور حصول اطمینان از بسیاری موارد از جمله ایمنی، صرفه اقتصادی و بهداشت عملیاتی می‌شود.

مانی‌فر ابراز امیدواری کرد که مهندسان با به‌کارگیری کامل این مقررات نه تنها حصول اطمینان از ایمنی ساختمان‌ها را به عموم جامعه ایرانی هدیه کنند، بلکه بتوانند دانش و توان فنی و مهندسی خود را در عرصه بین‌المللی نیز به منصه ظهور برسانند.

وی اضافه کرد: دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان در همه سال‌های برگزاری این آزمون‌ها در تامین شرایط استاندارد کامل همت گماشته است. به‌طوری‌که در اغلب رشته‌ها بسیاری از پذیرفته‌شدگان توانسته‌اند به درصد بالایی از سوالات پاسخ درست بدهند و امتیاز لازم را کسب کنند و این بدان مفهوم است که سطح عمومی سوالات طراحی شده در توان جامعه مهندسی کشور بوده است. بنابراین دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها می‌توانند با کمی ممارست بیشتر در این آزمون‌ها موفق شوند.

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی اضافه‌کرد: دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان در طول سال‌های برگزاری آزمون ورود به حرفه تلاش کرده تا از طریق طراحی سوالات متناسب، زمینه‌ حضور بهترین دانش آموختگان مهندسی را برای حرفه مهندسی فراهم کند.

مانی‌فر با اشاره به اینکه حرفه مهندسی از دو جنبه فردی و اجتماعی حائز اهمیت است، گفت: جنبه عمومی حرفه مهندسی به حقوق آحاد جامعه مرتبط است و مهندسان موظف هستند تا در طراحی، نظارت و اجرای ساختمان‌ها به نحوی عمل کنند تا حقوق مردم در آن رعایت شود و این جنبه برای وزارت راه و شهرسازی بسیار حائز اهمیت است.

وی ضمن تاکید بر هرچه تخصصی‌تر شدن خدمات مهندسی افزود: تلاش می‌شود آزمون آتی با کمترین تغییرات در منابع آزمون پیشین و با تعریف صلاحیت‌های جدید در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ برگزار شود که زمان دقیق آن پس از هماهنگی‌های لازم با مراجع ذی‌ربط اعلام خواهد شد.

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی خاطرنشان‌کرد: این آزمون‌ها رقابتی نیست و شرکت‌کنندگان هم می‌توانند در همه صلاحیت‌ها با کسب امتیاز لازم جزو پذیرفته‌شدگان باشند.

برچسب‌ها وزارت راه و شهرسازی نظام مهندسی استان تهران سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی نظام مهندسی استان تهران سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور وزارت راه و شهرسازی نظام مهندسی استان تهران سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی ایمنی ساختمان ها پذیرفته شدگان آزمون ها مانی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۲۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، وضعیت ساختمان‌های ناایمن، پرخطر وبحرانی منطقه ۱۲ با حضور مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، وحیدرضاانارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲، مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهرتهران، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۲، دبیر ستاد مدیریت بحران و شهرداران نواحی ۱،۲،و ۳ در شورای اسلامی شهر تهران بررسی شد.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش در خصوص تعداد اماکن ناایمن و پرخطر در این منطقه، اهتمام بر ایمن سازی و تعیین تکلیف وضعیت ساختمان‌های نا ایمن و بحرانی اولویت دار در دستور کار قرار گرفت.

وحید رضا انارکی محمدی با تاکید بر حساسیت موضوع ساختمان‌های نا ایمن و نگرانی‌های مردم مبنی بر خطرآفرین بودن این ساختمان‌ها گفت: با توجه به فرسوده بودن بافت منطقه ۱۲ نسبت به سایر مناطق شهر، تاکنون بیش از ۴۰ جلسه کمیته ایمنی تشکیل شده و رفع ایمنی ساختمان‌ها و نوسازی بافت فرسوده از دغدغه‌های مدیریت شهری منطقه است.

وی با اشاره به اولویت ایمن سازی مجتمع‌های مسکونی ناایمن، با توجه به جدی بودن امنیت جان شهروندان یادآور شد: این مهم در دستور کار شهرداری است و با برگزاری جلسات هیأت امنایی و صدور اخطاریه و ارائه آموزش و در همکاری با سازمان آتش نشانی اقدامات لازم از سوی شهرداری انجام می‌شود.

وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به اینکه ایمن سازی منطقه ۱۲ با محدودیت‌های میراث فرهنگی و اوقاف مواجه است، گفت: می‌بایست بر اساس برنامه اقدام جامع مشترک، و بهره مندی از نظرات مشاوران، برنامه ایمن سازی منطقه ۱۲ را گام به گام و بر اساس اولویت‌های مهم جلو ببریم که متأسفانه به علت عدم همکاری این سازمان‌ها و در برخی موارد کسبه، در مورد ایمن سازی ۵ سرای ناایمن اقدامی نشده است.

مهدی بابایی نیز با تاکید بر اهمیت هم افزایی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در خدمت رسانی به شهروندان گفت: بازوان اجرایی مدیریت شهری در مبحث بحران اعضای ستاد بحران می‌باشند که کمیته‌های ایمنی را در مناطق تشکیل می‌دهند که ارزیابی‌های ماهیانه از نواحی به منظور ایمن سازی ساختمان‌های پرخطر باید با صدور اخطاریه و در مرحله آخر قطع انشعابات مالکین را ملزم به رعایت ایمنی کرد.

وی با تاکید بر لزوم نظارت و تداوم پیگیری همه جانبه نهادهای متولی در خصوص رسیدگی به ساختمان‌های ناایمن، بر تعیین تکلیف ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ در نیمه اول سال تاکید کرد و افزود: با مشخص شدن مختصات و نوع ناایمنی و بحران، نهاد قضائی در کنار دستگاه‌های اجرایی برای ضمانت اجرای رفع ناایمنی ساختمان‌ها در این مناطق مشارکت و تمهیدات لازم اتخاذ خواهد شد.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران همچنین در این نشست، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در ۱.۵ سال اخیر و با کمک دستگاه قضائی و پای کار آمدن دادستانی تهران، تمامی مالکان ساختمان‌های پرخطر و بحرانی دعوت و تذکرات و اخطارهای لازم را دریافت کردند که در نهایت خروجی این پیگیری و تلاش‌ها، کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن است.

کد خبر 6096001

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • تجلیل از بزرگان فرهنگی فرصتی برای اعتلای فرهنگ است
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • دهه کرامت فرصتی برای ارتقای معارف ولایی
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس