Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، محمود گلابچی عصر امروز در همایش صنعت ساختمان، با اعلام اینکه در امر ساختمان غفلت بزرگ داشتیم و ارزش‌های معماری خودمان را فراموش کردیم، اظهار کرد: در این زمینه به تقلید از سبک‌هایی پرداختیم که در طول قرن بیستم در نظام‌های غربی به سرعت توسعه پیدا کرد.

وی افزود: امروزه معماری مدرن و پست مدرنیستم باعث شده تا از ارزش‌های واقعی معماری خودمان فاصله بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارنده کرسی یونسکو در معماری اسلامی و بنیان‌گذار دانشگاه معماری و هنر پارس، تصریح کرد: سیمای شهرهای کشور و معماری این روزها مناسب و شایسته نیست زیرا کشورمان مهد تمدن است و سرزمین‌مان تاریخ هزار ساله معماری و مهندسی دارد که لازم است گذشته درخشان و ارزش‎های خود را بشناسیم و از آنها به بهترین شکل استفاده کنیم.

وی با اشاره به نقش محوری پنج وزارتخانه کشور در معماری، بیان کرد: در گام نخست دانشگاه‌ها قرا دارند که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستند، شهرداری‌ها که زیرپوشش وزارت کشور قرار دارند.

گلابچی یادآور شد: سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با حفظ ارزش تاریخی و ماندگار دیرینه کشورمان در گام دیگر بوده و حفظ ارزش‌های تاریخی و فرهنگی هم زیرنظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که باید هویت اصیل و درست معماری را به جامعه معرفی کند.

وی با اشاره به اینکه سازمان صدا و سیما باید بتواند فرهنگ جامعه را به سمت تمایل و ارزش‌های واقعی معماری و معماری اصیل ایرانی سوق دهد، خاطرنشان کرد: شورای تدوین مقررات ملی ساختمان در کشور سالیان سال فعال است ولی متأسفانه بسیاری از قوانین و مقررات در کشور داریم که به آنها عمل نمی‌شود، بخش زیادی از نواقص‌مان در حوزه نظارت، کنترل و اجرا است همچنین در بحث مقررات نیاز به کارهای جدید برای فناوری‌های نوین و مصالح جدید است.

چهره ماندگار جمهوری اسلامی ایران در معماری، مهندسی راه و ساختمان خاطرنشان کرد: مشکل بزرگ‌مان امروزه این است که ضوابط و مقررات ملی به نحو دقیق اجرا نمی‌شود.

گلابچی با اشاره به اینکه امروزه دانشگاه‌ها، مسؤولان و نهادهای تصمیم‌گیرنده‌مان نگران معماری و شهرسازی کشور شدند، گفت: شوراها و مجامع مختلف بسیار برای رسیدن به یک هویت اصیل تلاش دارند و امیدواریم در آینده معماری کشورمان بسیار بهتر از معماری‌های دهه‌های اخیر باشد.

انتهای پیام/۸۶۰۱۲ /غ

منبع: فارس

کلیدواژه: صنعت ساختمان مازندران ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۰۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران موفق استان بوشهر در اجرای قوانین تشویق شوند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری چهارشنبه شب در نشست شورای اداری استان بوشهر با گرامیداشت سالروز شهادت شهید مطهری و روز کارگر اظهار داشت: عدالت قوام بقا یک نظام است و عدل مایه بقا یک نظام و سلامت حرکت یک نظام به سمت اهداف خود است.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: عدالت به معنای قانون مداری و حرکت حسب قانون و انجام به موقع هر کار در بستر و منظومه قانون است.

وی بیان داشت: در واقع اگر کسی خلاف قانون عمل نماید یا حرکتی کند که در مسیر قانون نباشد این از منظومه عدالت خارج شده و بی تردید ضربه سخت به شخصیت مجموعه، و در کلان به هندسه و جغرافیای نظام وارد می‌کند.

آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: تمام بزرگان عرصه محاسبات عناوین انسانی بیان کردند، بین ظلم و عدل شیء سومی نیست یعنی اگر انسان عدالت به خرج ندهد خود عدم اجرای عدالت ظلم است.

امام جمعه بوشهر گفت: در نظام اسلامی تمام ارکان نظام به ویژه حوزه اجرا که کاملاً نظام مردمی را مدیریت می‌کند باید مظهر عدل نظام اسلامی باشد و تجلی عدالت به گونه‌ای باشد که مردم طعم آن را از سوی مسئولان بچشند.

وی بیان داشت: امام راحل و مقام معظم رهبری روی تحقق و تجلی عدالت بسیار تاکید کرده اند.

آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه دیوان عدالت اداری کشور یکی از ثمرات انقلاب اسلامی ایران است و رشد و نظارت و توسعه فزاینده ای در عرصه جعل و انشا قانون پیدا کرده و نسبت بر نظارت بر حسن اجرای قانون و رسیدگی به امور مبنایی و مقصدی شکایات دارای وظایف خطیری است گفت: یکی از توفیقات دیوان بروز بودن در عرصه رسیدگی به پرونده‌ها است و با وجود کمیسیون‌ها، تمامی پرونده‌های عدالت اداری کشور ظرف یک هفته به پایان می‌رسد. این نشان از تسلط بر قانون و اجرای سریع آن است.

امام جمعه بوشهر گفت: دیوان عدالت اداری یک فرصت است هم مراقبت از اجرای عدالت می‌کند و خود مظهر عدالت است.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر خاطرنشان کرد: بسیاری از تخلفاتی که رخ می‌دهد به جهت عدم اطلاع از وضع قانون یا اطلاع از قوانین جدید است، که توسط مسئولان اجرایی گاهی صورت می‌گیرد به ویژه در تخصیص و هزینه کرد اعتبارات. بنابراین آموزش‌های لازم قبل از حضور در منصب برای همه مسئولین الزامی است که نه خود شخص آسیب ببیند و نه آسیب برساند.

آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: در یک سال گذشته که کتابچه تفریق بودجه را مطالعه کردم بیش از ۹۰ درصد از تخلفات به علت عدم اطلاع از قوانین بود. بنابراین برای پیشگیری از این موضوع آموزش‌های لازم قبل از ورود به مسئولیت بسیار لازم است.

امام جمعه بوشهر گفت: وضع قوانینی که این قوانین به شکل موجبه جزئیه هستند و این قانون با قانون کلی آن هماهنگ نیست، باعث شده تا در جعل قوانین چه ملی و چه استانی با تزاحم قانونی یا تعارض قانونی مواجه شویم، به همین خاطر باید به مجموعه جغرافیای قوانین مسلط بود.

آیت الله صفایی بوشهری تصریح کرد: بسیاری از مدیران بسیار موفق هستند هم از جهت اطلاعات و هم اجرا؛ لازم است مدیران موفق در عرصه اجرای قوانین تشویق شوند. همچنین در کنار این کار، کارگاه‌های آموزشی توسط کار ویژه‌ها برگزار شود

کد خبر 6094781

دیگر خبرها

  • (تصاویر) معجزه معماری در اسلو؛ آپارتمان‌های سازگار با محیط زیست!
  • حاجی‌بگلو: قانون شوراها باید اصلاح شود
  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود
  • مدیران موفق استان بوشهر در اجرای قوانین تشویق شوند
  • بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات
  • بررسی قوانین مشاعات آپارتمان از نظر وکیل ملکی کرج
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه